Mit navn er Helle Eline Juul

 

Jeg er 53 år gammel og jeg elsker, at være kreativ! Det er som regel farvekombinationer, som inspirerer mig til, at gå igang med et projekt. De sidste 25 år har jeg altid haft et håndarbejde i hænderne, når det har været muligt. For mig er det ren afslapning og lise for sjælen at strikke eller hækle og det vil jeg gerne dele med andre.

Det hele startede med, at min søster, Butik Hanne Elfrida i Kalundborg, efterspurgte hæklede dukker til et af hendes butiksvinduer. Jeg søgte efter en opskrift på nettet, men syntes ikke, at der kom det rette frem. Og dér slog det mig, at jeg selv ville lave min egen opskrift. Projektet lykkedes, og det har med tiden udviklet sig til, at designe mine egne opskrifter.

I 2015/16 udgav jeg tre bøger i samarbejde med Forlaget Klematis, Hæklede Babydukker, Hæklede Nissedukker samt Køkkenhæklerier. Derudover designer jeg til Hendes Verden og Hjemmet.

Det har givet mig blod på tanden til, at dele min kreativitet med andre. Jeg ønsker, at andre skal opleve samme glæde, der er ved, at udvikle og færdiggøre et stykke håndarbejde. Jeg håber samtidig på, at min side kan blive et mødested for mennesker med en kreativ sjæl, således, at vi kan hjælpe og udvikle hinanden.

Vi vil jo alle gerne blive bedre!

Du også velkommen til at kontakte mig på mail: helle@elinegarn.dk,

Hvis du har gode idéer eller hvis jeg på nogen måde kan hjælpe dig, gør jeg det gerne.

Back to Top